YEREL
Giriş Tarihi : 24-10-2023 13:11

Eyyübiye Belediyesi Kurumsal Kapasitesini Genişletiyor

İlçe merkezi ve kırsalda rutin belediyecilik hizmetlerinin yanında şehircilik, eğitim, gençlik projeleri ve sosyal alanlarda önemli yatırımları hayata geçiren Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, belediyenin kurumsal kapasitesini genişletmeye yönelik yapımına başlanan Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü hizmet alanında incelemelerde bulundu.

Eyyübiye Belediyesi Kurumsal Kapasitesini Genişletiyor

Çevre Koruma ve Kontrol Müdürü İsmail Carus ve Belediye Meclis Üyesi Hasan Aluç ile birlikte inşaat çalışmaları devam eden tesis alanına giden Başkan Mehmet Kuş, projenin son durumu hakkında bilgi aldı.

Şanlıurfa-Akçakale karayolu üzerinde, eski havaalanı mevkiinde inşa edilen hizmet alanının yakın zamanda tamamlanacağını belirten Başkan Kuş, “Vatandaşlarımıza hızlı hizmet yetiştirmek adına temellerini attığımız projemizde inşaat çalışmaları hızla ilerliyor. Burada Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğümüz ile birlikte atölye, stok alanı, fidanlık ve makine araç parkımız yer alacak” dedi.

Eyyübiye Belediyesi’nin oldukça fazla hizmet aracı olmasına rağmen bir araç parkı olmadığını anımsatan Başkan Kuş, “Burada makine araç parkımızın da temelini attık. Şu anda inşaatı hızlı bir şekilde devam ediyor. Bu hizmetlerimiz tamamlandıktan sonra belediyemizde çok ciddi manada tasarruf edilecek. İnşallah yakın zamanda tamamlayarak hizmete alacağımız bu tesis içerisindeki fidanlığımızda hem süs bitkileri hem de fidanlarımızı yetiştirerek Eyyübiyeli kardeşlerimizin istifadesine sunmuş olacağız” diye konuştu.

AdminAdmin