YEREL
Giriş Tarihi : 19-09-2023 15:37

HALİLİYE BELEDİYESİ KÜTÜPHANELERİ GENÇLERİN ADRESİ OLUYOR

Haliliye Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesindeki kütüphaneler, sessiz ve nezih bir ortamda ders çalışmak isteyen gençlerin adresi oluyor.

HALİLİYE BELEDİYESİ KÜTÜPHANELERİ GENÇLERİN ADRESİ OLUYOR

Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, Başkanı Mehmet Canpolat’ın gençliğe ve eğitime önem verilmesi yönündeki talimatlarıyla çalışmalarını sürdürüyor.

Üniversite sınavına hazırlanan ve hayallerindeki meslek için ter döken gençlerin adresi olan Belediye bünyesindeki kütüphaneler ve etüt merkezleri, gençlerin hayallerine kavuşmasına olanak sağlıyor. Öğrenciler, İbrahim Tatlıses Kültür Merkezindeki kütüphanede sunulan sessiz ve nezih bir ortamda sınavlara hazırlanıyor. Kendilerine sağlanan bu imkanlarla bir yandan soru çözümü bir yandan konu tekrarı yapmak için fırsat bulan gençler, periyodik olarak yapılan Alan Yeterlilik Testi (AYT) ve Temel Yeterlilik Testine (TYT) girme şansı da buluyor. Düzenli olarak katıldıkları deneme sınavlarıyla eksik konularını gören gençler, hayallerine giden bu yolda daha emin adımlarla ilerliyor. Özellikle aradıkları sessiz ortamı bu kütüphanelerle bulduklarını ifade eden gençler ise her zaman gençlerin ve eğitimin yanında olan Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’a desteklerinden ötürü teşekkür ediyor.

 

AdminAdmin