SİYASET
Giriş Tarihi : 11-03-2024 21:22

KAPLAN, KARAKÖPRÜ ESNAFININ SORUNLARINI DİNLEDİ

KAPLAN, KARAKÖPRÜ ESNAFININ SORUNLARINI DİNLEDİ

DEVA Partisi Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hasan Kaplan seçim çalışmaları kapsamında esnaf ziyaretlerini sürdürüyor. 
31 Mart 2024’te yapılacak yerel seçimlerde, DEVA Partisi Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hasan Kaplan ve DEVA Partisi Karaköprü Belediye başkan adayı Hakan Gül ile birlikte bugün de Karaköprü semt pazarı ve esnaf ziyaretlerine devam etti.
Karaköprü Semt pazarı esnaflarının sorunlarını dinleyen DEVA Partisi Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hasan Kaplan, Halk tarafından yoğun bir ilgi ile karşılandı. Kaplan’a ekonomik anlamda büyük sıkıntılar yaşadıklarını belirten Karaköprü esnafı, artık kepenk kapatma aşamasına geldiklerini belirtiler.
Kaplan; “ Bu gün gezilerimiz ve ziyaretlerimiz kapsamında Karaköprü esnaflarımızın sıkıntı ve sorunlarını dinledik. Esnaflarımız kötü Ekonomiden çok etkilenmiş bir surumda. Esnafımız kirasını vergisini, elektriğini, suyunu bile ödeyemeyecek duruma getirilmiş. Bu kötü gidişata ancak DEVA Partisinin Ekonomik istikrar Paketi dur diyebilir. Genel Başkanımız Sayın Ali Babacan bu krizin nasıl çözüleceğini bilen bir lider. Halkımız Teveccüh gösterirse DEVA Partisi olarak ekonomiyi Şanlıurfa’da yeniden canlandıracağız. Biz Halkımıza bu konuda güveniyoruz. 31 Mart’a tüm halkımızı bizlere destek vermeye davet ediyoruz” dedi.

AdminAdmin